Istenember fénye

a változásról,ezotériáról,UFOk-ról,titkos dolgokról, régi Magyarság (IGAZ!!) történetéről,illuminátusokról

Cobra: Lehetőségek Ablaka 2013

 

A Lehetőségek Új Alkalma  fog megnyílik a bolygó felszínén. Ezek az Új Lehetőségek azt jelentik, hogy nagyobb az Esemény megtörténésének a valószínűsége, annak ellenére, hogy még ez még nem a legvalószínűbb időpont. Ezen a lehetőségeken belül a nap mágneses mezejének a megfordulása meg fog történni. A tudományos tanulmányok professzora, Tchijevsky megállapította, hogy 80%-a a társadalmi változásoknak megtörténhetnek 2,5 évvel a napciklus maximuma előtt, illetve után.
Ez az Ablak október 18-án fog megnyílni a holdfogyatkozáskor. Ez a holdfogyatkozás felgyorsítja a nem fizikai entitások eltávolítását az éteri síkokon, ami egy nagyon intenzív tisztítás is lehet. November 1-én lesz egy új Plútó-Uránusz együttállás, amikor ismét hatalmas energiák lesznek jelen. Ez lesz egyben a legvalószínűbb idő az amerikai kormány teljes leállására is, és a kedvező eredmény valószínű.
November 3-án lesz egy hibrid teljes napfogyatkozás, Kongó egy teljességének útjával.  Ez a napfogyatkozás elkezdi gyógyítani azt a rendellenességet, ami akkor jött létre amikor a Kongói Archón invázió volt 1996-ban. A Lehetőségek Ablakának fordulópontja november 23-án lesz, ami aktiválni fog egy AION portált. Mivel ez fontos lesz, erről később egy külön bejegyzést szánok.
Majd november 28-án az ISON üstökös eléri a napközelséget. Elég valószínű, hogy az üstökös szép égboltot varázsol. És nem, ez nem egy űrhajó. Ez az energia arra fog szolgálni, hogy az emberiség a földi karanténon túl növelni tudja a tudatosságát.

 

Ez a Lehetőségek Ablaka december 25-én fog lezárulni.
Cobra/ Fordította: SandalPhon

 

 

Cobra: Bolygó helyzete frissítés - Éterikus sík (2013.okt.15.)

 

Az elmúlt néhány hónapban hatalmas tisztítás van folyamatban az éteri síkon, és ez még jobban felgyorsult az augusztus 25-i Béke Portál nyitás után. Ennek a következménye, hogy szeptember 8-án az összes félgömb implantátum eltávolításra került. 
Erről részletesen is befogok számolni.
Van még az archónok egy nagyon kis csoportja, amely továbbra is ellenőrzést gyakorol a reinkarnációs folyamatok felett, és a reinkarnálódott embereken még mindig távirányítással működtetik a skalár implantátum technológiát. 
Három implantátum van az éteri testben az aura területén minden inkarnálódott embernél. Ezek kis éteri fekete lyukak, amelyek egy forgó éterikus skalár elektromágneses tér 6,666 Hz forgási frekvenciával. Ez a rezonancia frekvencia képes elnyomni emberi érzelmeket és a szabad akaratot. 
Két implantátum az éterikus agy homloklebenyében van, ami kompromisszum a szabad akarat / döntéshozatal közötti folyamatban, ezért általában blokkolja a kapcsolatot a Forrással (a Teremtővel). Ez úgy történik, hogy a forgó elektromágneses implantátumok körül a két implantátum fokozza az éterikus ultrahang skalár hullámokat. Az ultrahang skalár hullámok célja, hogy átvizsgálja az egyén éterikus agyát és sok gondolati folyamatot levonjon logikusan, mint egy számítógépes program. Azt is azonnal észleli, ha bármilyen pozitív ET (földönkívüli) kapcsolatot létesít az egyén, akkor azonnal kiváltja protokollokat és leállítja a kapcsolatot. 
Egy implantátum az éterikus napfonat membránnál nyomja el az érzelmeket és a szexuális energiát, és így használják és szabályozzák az embert, mint egy birkát. A forgó skalár elektromágneses kamra fokozza az infrahang skalár hullámokkal generált elektromosságot, amely rövidre zárja a  kundalinit. Mikor ez az implantátum eltűnik, a kudalini az emberek tömegeiben felébred, és egy világfelszabadító forradalmunk lesz. 
Az archónok a skalár kivetítés technológiát, a gondolati formákat, és az elementálokat használják az implantátumban. A forgó skalár elektromágneses mező körül az implantátumok akkréciós korongként szolgálnak, amelyek kitolják az elementálokat át az eseményhorizonton a implantátumok fekete lyukába. 
A redők az éterikus sík kvantum hab téridő anomáliája még mindig elrejti a kis fekete lyukakat, amelyek megakadályozzák, hogy a forgó skaláris éteri elektromágneses mezők elillanjanak. Ezek a fekete lyukak hüllőket tartalmaznak, akik kvantum szuperpozíció állapotba ülnek. Amikor a skalár elektromágneses teret eltávolítjuk, ezek a fekete lyukak elpárolognak, és a Fény erők eltávolítják ezeket a hüllőket.
Az Ellenállási Mozgalom azon dolgozik, hogy feltörjék a számítógépes programjukat, amivel ellenőrzik az implantátumokat az éterikus fő számítógépben az archónok. Ha ez megtörténik, az Ellenállási Mozgalom képes lesz leállítani a skalár mező körül az implantátumokat, majd az implantátumok és a megfelelő fekete lyukak az éterikus téridő kontinuum redőiben gyorsan elillannak, és végül igazi Fény érkezik a Földre.
Az Ellenállás már feltörte ezt a programot 2003.november 9.-én, a Harmonikus Konkordancia napján:
http://www.spiritofmaat.com/archive/nov4/mirehiel.htm
Az ezt követő hónapokban az éterikus implantátumok gyors szétesése az Istennő tömeges ébredését eredményezte 2004-ben a bolygón. Ugyanakkor az archónoknak sikerült újraprogramozni az implantátumokat és az új verziójú éterikus implantátum programokat 2004.december 25.-én aktiválták újra. Ez nagy hangsúlyt fektetett az éterikus síkra a Föld körül. Ez az éterikus nyomás zavarta a tektonikus lemezeket, és másnap elindította a hatalmas szumátrai földrengést és szökőárat.
2012.december 21 után az Ellenállásnak sikerült betörnie az archónok éterikus fő számítógépébe, de az adott programot az implantátumok vonatkozásában még nem sikerült feltörni. Reméljük, hogy ez megfog történni a következő néhány hónapban.
A folyamatok felgyorsultak, az Ellenállás kéri a lehető legtöbb embert, hogy csatlakozzon a heti meditációhoz:
http://www.fenyorveny.hu/2013/04/cobra-cobra-fele-meditacio-vasarnapi.html
Ha a felesleges (nemkívánatos) negatív nem-fizikai entitásoktól szeretnéd védeni magad, ezzel az egyszerű módszerrel tudod védeni magad, amelyet már átadott az emberiségnek a Fehér Sárkány Társaság a spirituális csoportokon belül:
1, Képzelj el egy ragyogó fehér fény oszlopot, amit a Galaktikus Központi Napból lejön és körbeöleli a tested, majd tovább megy a Föld középpontjába.
2, Képzelj el egy tükröt a külső szélein fényoszloppal, ami körbeölel téged, és visszaver minden negativitást amit feléd küldenek. Visszaveri onnan, ahonnan jött és ezzel megsemmisíti azt.
A Fény győzelme közel van!
Cobra/Fordította: SandalPhon
 

 

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Október 22./

 

 

Dratzo!! Sok minden történt az utolsó beszélgetésünk óta. Egy sor megállapodás, és a titkos események következő fázisának az időbeosztása. Boldogok vagyunk, hogy ezek a dolgok előre haladnak, és fontos az is, hogy egy sor más esemény is történik most. Jelenleg a megbeszélt menetrend folyik. Bár ezen dolgokat nem mondhatjuk el nektek részletesen, azonban a sötét kormányok távozóban vannak. Amíg a jelenlegi szituáció meg nem oldódik, nem tudunk...

 

 

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Október 15./

 

 

Dratzo! Jó hírekkel térünk vissza! A sötétség utolsó hűséges kegyeltjei most egy különleges találkozón vannak a Fény követőivel. Az arrogáns és egykor minden-ható egyének most tárgyalják meg globális lemondásuk végső feltételeit. A sötét összeesküvés kezéből már kicsúszott vagyona, és a Fény át fogja alakítani régi rezsimjüket. A találkozón elérték azokat a megállapodásokat, amik egy végső menetrendet biztosítanak egy új birodalom létrehozásához...

 

 

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Október 8./

 

 

Selamat Balik! Több megbeszélni valóval érkezünk hozzátok. Akik évezredeken át irányították birodalmatokat, beteg emberek, és nyugtalanítja őket az a tény, hogy lemondásuk gyorsan közeleg. Örömmel vesszük ezt a hírt, és megértjük milyen irreális érzés ez azoknak, akik korábbi mestereiket imádják az Anunnakit, és csak a győzelmet ismerik, a vereség idegen számukra. Most kapitulálniuk kell, és tényleg szembe kell nézniük azzal a ténnyel, hogy a...

 

 

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete /2013. Október 1./

 

 

Dratzo! Több hírrel térünk vissza. Világotok most kissé kínos helyzetben van. Ahogy új valóságotok kezd gyökeret verni a régi működésképtelen struktúrák között, egy olyan szituáció jött létre, ami felszínre hoz furcsa ellentéteket. Számos új elem kerül a képbe, de még nem működik, és sem a régi, sem az új valóság nem funkcionál teljesen. Természetesen a sötét összeesküvés arra törekszik, hogy hasznot húzzon ebből a hézagból az által, hogy tovább...

 

 

Megérkezett a vihar Nagy-Britanniába/75 ezer francia háztartásban nincs áram

 

 

Nagy-Britannia nagy részén leállt a vasút hétfő reggel a hétvégén beharangozott óriásvihar érkezése miatt. Az ország délnyugati részében hétezer háztartás maradt áram nélkül. A londoni Heathrow repülőtéren eddig hatvan járatot töröltek – írja a BBC.A helyi meteorológiai szolgálat szerint a szél sebessége elérte az óránkénti 148 kilométert. Angliában és Walesben összesen 146 helyen adtak ki riasztást, ezek közül 18 újabb figyelmeztetés Délnyugat-Angliát...

 

 

Bizalom

 

 

...

 

 

7.3-as földrengés rázta meg Japánt

 

 

Első hírek szerint 7,3-as, más hírek szerint 7,6-os földrengés rázta meg Fukusimát. A rengés magyar idő szerint 19 óra 10 perckor történt, epicentruma Japán partjaitól 300 kilométerre keletre volt, mindössze 10 kilométer mélyen.A rengést követően azonnal szökőárriadót rendeltek el. A szakemberek nagyjából 1 méteres vízszintnövekedéssel számolnak. A hullámok nemsokára elérik a japán partokat, ahol jelenleg éjszaka van.A térségben...

 

 

2 hatalmas napkitörés volt (2013.okt.25.)

 

 

Egy X2,1-es napkitörés volt nemsokkal ezelőtt, valamint magyar idő szerint 10 óra egy perckor  egy X1,7-es erősségű kitörés. Ilyen utoljára májusban fordult elő. Arról még nincs információ, hogy koronakilövellés is volt-e, az viszont biztos, hogy a kitörés rádiózavart is okozott. A Nap az elmúlt napokban igen aktív, mostanában több, X-es erősséget (10−4-nél nagyobb watt per négyzetméteres) megközelítő kitörés történt. Az X1,7-es tehát 10−4*1,7-es...

 

 

Cobra: AION portál aktiválás (2013.okt.24.)

 

 

AION PORTÁL AKTIVÁLÁS (Az elmozdulások kora) 2013/11/23 Itt az ideje, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az ideje, hogy a világ sorsa a mi kezünkben legyen! Ezért találkozunk nagy és kis csoportokban, mint egyének és párok a heliocentrikus Uránusz Plútó kvadrát idején november 23-án. Sokan kell,hogy összegyűljünk és elképzelnünk, hogy az Esemény a MOSTban történik, és megteremt egy tiszta és harmonikus csatornáját a bolygó végső felszabadulásához. A...

 

 

India és Nigéria leszállásra kényszerített amerikai chemtrails repülőgépeket

 

 

Az Európai Katonai Elemzők nyilatkozata szerint a Kremlben, az Amerikai Fegyveres Erők pánikba estek, miután indiai és nigériai légierő is leszállásra kényszerített két ukrán AN- 124 chemtrails repülőgépet, amit az Amerikai Egyesült Államok Légiereje működtet (a központi Diego Garcia légibázison ami az Indiai-óceánon található. A repülőgépeket elkobozták, a személyzetet letartóztatták.  A történtek alapján a Kínai Népi Felszabadító...

 

 

Bűnvádi eljárások oltóorvosok ellen

 

 

Az idei iskolai kampányoltásnak sajnos, már halálos áldozata is van - MMR vakcina ölt meg egy előzőleg egészséges iskolás kislányt Szegeden...  Többeknél pedig súlyos, maradandó egészségkárosodást okozott szintén az MMR, ami emberi abortum felhasználásával gyártott, államilag kötelezett oltóanyag. Zalalövőn beteg diákba kényszerítették bele, szülei tájékoztatása és beleegyezése nélkül, előzetes vizsgálat mellőzésével. A Hepatitis B injekciót...

 

 

Tisztítsd a szervezeted zellerrel

 

 

Gyökerét, leveleit és magvait egyaránt felhasználhatjuk, mind jótékony hatással bírnak. A zellert már régóta használják aromaterápiás kezeléseken, sőt, az indiai orvoslás is rendszeresen hivatkozik rá, sőt, a japán tradicionális orvoslásban reumás panaszokra zeller-diétát írnak elő. Zellerrel a méregtelenítésért Már Hippokratész, az orvostudomány atyja, is megmondta, hogy a zeller nyugtatja az idegeket! Ezen felül jótékony hatással van a vesékre,...

 

 

Különleges felvétel az ISON üstökösről

 

 

A NASA Deep Impact műholdja lenyűgöző képeket készített az ISON üstökösről. A felvételek január 17-én és 18-án készültek tőlünk 793 millió kilométeres távolságban. Az évszázad üstökösének kikiáltott objektumot 2013 végén szabad szemmel is láthatjuk. "A jelenlegi számítások szerint a folyamatosan fényesedő üstökös idén november elejétől lesz szabad szemmel is látható a hajnali égen. Eleinte még csak fényszennyezéstől mentes, hegyvidéki égről látszik...

 

 

Jamie Oliver csatát nyert a McDonald's ellen

 

 

Jamie Oliver éppen most nyert egy csatát az egyik legnagyobb gyorsétterem-lánc ellen a világon. Miután Oliver megmutatta, hogy hogyan készül a McDonalds hamburger; az étteremlánc bejelentette, hogy megváltoztatja a receptet. Oliver szerint a zsíros marhahús részeit ammónium- hidroxiddal "mossák" át és töltelékként teszik a hamburgerbe. Oliver szerint ezen eljárás lefolytatása előtt ez az "étel" alkalmatlan az emberi fogyasztásra. A szakács...

 

 

Pio atya üzenete a MAGyar néphez

 

 

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmu őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" (Pio aty...

 

 

Vigyázz, ne edd meg ezeket az ételeket, beteg lehetsz! - Itt a lista!

 

 

Mi lesz idén a karácsonyfán, és miből készül vajon az ünnepi torta? - adódik a kérdés, miután átnéztük az élelmiszerek transzzsírtartalmát bemutató legfrissebb listát. A vizsgált szaloncukrok szinte egytől egyig az elfogadhatónál jóval nagyobb mértékben tartalmaznak transzzsírokat, amelyekről bebizonyosodott, h
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 56
Tegnapi: 150
Heti: 990
Havi: 3 501
Össz.: 61 205

Látogatottság növelés
Oldal: Sandalphon arkangyal üzenetei!!!!!
Istenember fénye - © 2008 - 2014 - balogh-kristof.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

EladoDomain.NET támogatásával a HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: fényörvény - Vatera.hu